Wie _zijn_ Wij

Wie zijn Wij

Slim en Voordelig Online, gewoon omdat wij vinden dat het kan. Slim omdat u zelf uw website kan bijhouden met een interface op maat, voordelig omdat een fatsoenlijke website geen duizenden euro’s hoeft te kosten. We maken websites geoptimaliseerd voor alle apparaten anno 2015, die ook nog eens goed vindbaar zijn in Google. We zijn gevestigd in Veghel maar doen verschillende webdesign projecten door het hele land.

Team van specialisten

 • Nick Kuijpers

  Nick KuijpersSales & Web Development

  Afgestudeerd als 'Advanced Business Creator' en een flinke lading passie en enthousiasme hebben er voor gezorgd dat ik met Slim en Voordelig Online ben begonnen. Bij SVO ben ik het aanspreekpunt binnen elk project. Ik haal voldoening uit het creëren van oplossingen voor opdrachtgevers en word blij van tevreden klanten. Bent u de volgende tevreden klant?

 • Ben van de Donk

  Ben van de DonkLead Developer

  Code die clean, overzichtelijk en strak is. Daar word ik blij van. En Google overigens ook! Hoe schoner de code, hoe hoger Google de website waardeert. Ik haal voldoening uit het maken van maatwerkoplossingen, zowel klein als groot. WordPress is een prachtig systeem waarmee alles mogelijk is. Tegelijkertijd is het super gebruiksvriendelijk voor u als klant.

 • Robert van der Heijden

  Robert van der HeijdenGrafisch ontwerper

  Als grafisch vormgever bedenk ik concepten op basis van de input van de opdrachtgever om deze vervolgens te vertalen naar een uniek grafisch ontwerp wat een specifieke doelgroep aanspreekt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van drukwerk en verschillende digitale lay-outs.

Onze klanten aan het woord

 • Voor onze muziekschool One Weakness (NWKNSS) zochten we een geschikte partij om met ons mee te denken over de invulling van een nieuwe website en het ontwerp van een logo om deze vervolgens te ontwikkelen. We zijn in contact gekomen met Slim en Voordelig Online en hebben hiermee de ideale partner gevonden. We kunnen nu terugblikken op een periode met snelle en duidelijke communicatie en een zeer flexibele werkwijze. Ons idee voor het logo is uitstekend vertaald naar een grafisch ontwerp en de website is mean & lean geworden zoals we het bedoeld hadden.

  R. v/d Heijden, One Weakness
  R. v/d Heijden,
 • De website van mijn bedrijf stond al weken in de steigers. Na het ontvangen van een spoedklus heb ik Slim en Voordelig Online benaderd. Gelukkig konden zij het direct overnemen en mijn website afmaken. Binnen één dag was de website klaar. Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat Slim en Voordelig online heeft geleverd! Ze zijn flexibel, snel en perfectionistisch. Daarnaast is het prettig dat ze meedenken.

  D. Michon, Heel Up
  D. Michon,
 • Snel schakelen, mee denken, prettige communicatie en kwaliteit. Dat kenmerkt voor mij Slim en Voordelig Online.nl. Een leuke samenwerking met als resultaat een toegankelijke, sfeervolle en goed vindbare website!

  Y. van Houtum, Bierliefde
  Y. van Houtum,
 • Ecovat
 • Claudio's ijssalon