WordPress website

WordPress website: van budget tot maatwerk

Wij maken WordPress websites en webshops. Van klein budget tot complete maatwerk oplossing of een WordPress webshop, wij regelen het. WordPress websites zijn super gebruiksvriendelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt snel en eenvoudig nieuwe functionaliteiten toevoegen, berichten plaatsen en nieuwe pagina’s aanmaken.

Interesse in een WordPress website?

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Heb je al een WordPress website?

Laat ons deze onderhouden zodat jij je kunt concentreren op andere zaken.

hetplatform-responsive-1000x1000

Wie gingen je voor?

Een greep uit ons werk

Waarom een

WordPress website?

Een WordPress website is makkelijk te gebruiken, ook voor mensen met minder ‘computer’ ervaring. Je maakt eenvoudig zelf pagina’s, menu’s of een blog aan en je voegt zonder problemen afbeeldingen en filmpjes toe. Alles onder controle!

VAN BUDGET TOT MAATWERK

Of je nu een klein budget hebt of gaat voor maatwerk, met WordPress is alles mogelijk. Door het gebruik van templates kun je een bestaand ontwerp helemaal naar eigen hand zetten. Voor meer specifieke wensen maken onze ontwikkelaars een website op maat.

FLEXIBEL EN MAKKELIJK AAN TE PASSEN

Moet er toch iets veranderd worden aan je website? Geen probleem, dan passen we het bestaande ontwerp iets aan. Met WordPress kunnen we ook eenvoudig nieuwe functionaliteiten voor je inbouwen of koppelingen maken met externe systemen.

RESPONSIVE DESIGN

Onze WordPress websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor alle schermen. Smartphones, tablets of een desktop pc: een WordPress website zorgt altijd voor een uitstekende gebruikerservaring.