Persoonlijke aandacht

Over SVO

Nick Kuijpers

Aangenaam

Slim en Voordelig Online (SVO), gewoon omdat ik vind dat het kan. Bij SVO ben ik het aanspreekpunt voor elk project. Met al ruim 10 jaar ervaring in het bouwen van websites, webshops, IT en marketing/communicatie help ik mijn klanten graag bij het realiseren van een website, webshop of andere online-gerelateerde vraagstukken.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn werk ik regelmatig samen met een aantal vaste partners. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grafisch ontwerp, het complexere programmeerwerk, online marketing en copywriting.

Sven Spierings

Freelance grafisch ontwerper

Robert v/d Heijden

Freelance grafisch ontwerper

Ben van de Donk

Programmeur

VD Websolutions

Programmeur

Voor onze nieuwe website hebben wij SVO ingeschakeld. Werkzaamheden werden netjes volgens afspraak uitgevoerd en ik vond het prettig samenwerken.

Sebastiaan van den Tillaart

uveo.nl

Nick heeft voor ons een nieuwe webshop gebouwd. Wij hebben Nick als zeer prettig in communicatie en uitvoering ervaren. Alles is op tijd opgeleverd. Tijdens de ontwikkeling wordt er heel goed meegedacht.

Margo van Dooren

birdgenetics.nl

Onze klanten

Aan het woord

Wij kunnen roepen dat we fantastische websites maken, dat we fijn zijn om mee te werken en dat we onze afspraken nakomen maar wanneer iemand anders het verteld komt dat natuurlijk net wat beter over.

 

Daarom hebben we enkele van onze klanten gevraagd iets te zeggen over de samenwerking en de uiteindelijk opgeleverde website of webshop.

 

Graag direct wat voorbeelden zien van ons werk? Klik op onderstaande knop.

Websites & Webshops

WORDPRESS WEBDESIGN

wordpress-website-veghel

Wij maken WordPress websites en webshops. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem met eindeloze mogelijkheden. Van klein budget tot complexe maatwerk oplossing, wij maken het.

Totale ontzorging

WORDPRESS ONDERHOUD

wordpress-onderhoud-veghel-svo

Geen zorgen over je website? Wij nemen het volledige WordPress onderhoud uit handen. Back-ups, updates, beveiliging en zelfs aanpassingen. Het complete plaatje. Al vanaf € 20,- per maand.

Snel & Betrouwbaar

WORDPRESS WEBHOSTING

svo-wordpress-webhosting-veghel

Handig! Naast de ontwikkeling en het onderhoud ook de webhosting onder 1 dak. Maak gebruik van de supersnelle VPS (Virtual Private Server) van SVO om een vlotte surfervaring te garanderen.