Microsoft Cloud diensten

Office 365 of e-mail diensten van Microsoft

Microsoft Office 365

Wat is Office 365?

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda’s. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, biedt Office 365 abonnementen die zijn toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie.

Office 365 biedt gebruikersproductiviteit waarop u kunt rekenen

Vrijwel overal* toegang tot e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda’s op vrijwel elk apparaat (zoals een pc, Mac, Windows Phone, iPhone, Android- of Symbian-telefoon en BlackBerry**).
Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

Office 365 neemt uw IT-zorgen uit handen

Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en implementaties binnen de organisatie.
Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft, de marktleider op het gebied van productiviteit. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie.

Microsoft Exchange e-mail

Waarom een

WordPress website?

Een WordPress website is makkelijk te gebruiken, ook voor mensen met minder ‘computer’ ervaring. Je maakt eenvoudig zelf pagina’s, menu’s of een blog aan en je voegt zonder problemen afbeeldingen en filmpjes toe. Alles onder controle!

VAN BUDGET TOT MAATWERK

Of je nu een klein budget hebt of gaat voor maatwerk, met WordPress is alles mogelijk. Door het gebruik van templates kun je een bestaand ontwerp helemaal naar eigen hand zetten. Voor meer specifieke wensen maken onze ontwikkelaars een website op maat.

FLEXIBEL EN MAKKELIJK AAN TE PASSEN

Moet er toch iets veranderd worden aan je website? Geen probleem, dan passen we het bestaande ontwerp iets aan. Met WordPress kunnen we ook eenvoudig nieuwe functionaliteiten voor je inbouwen of koppelingen maken met externe systemen.

RESPONSIVE DESIGN

Onze WordPress websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor alle schermen. Smartphones, tablets of een desktop pc: een WordPress website zorgt altijd voor een uitstekende gebruikerservaring.