Wat _we doen_

Wat we doen

Onze diensten

 • Diensten

  Websites & Webshops

  Wij maken WordPress websites en webshops. Dit cms is super makkelijk te gebruiken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van klein budget tot maatwerk oplossing, wij maken het.

  Lees meer
 • Diensten

  Internet Marketing

  75% van de mensen zoekt online naar producten en diensten. Wilt u hoger scoren in Google en meer bezoekers op uw website? Wij helpen u met SEO, verkooppagina’s en social media.

  Lees meer
 • Diensten

  Webteksten

  Teksten voor uw website nodig? Wij schrijven pakkende, overtuigende teksten en vertellen uw verhaal. Met onze aantrekkelijke prijzen per pagina weet u direct waar u aan toe bent.

  Lees meer
 • Diensten

  WordPress Onderhoud

  Geen zorgen over uw website? Wij nemen het volledige WordPress onderhoud uit handen. Back-ups, updates en beveiliging, het complete plaatje. Al vanaf € 20,- per maand.

  Lees meer

Full Service

Slim en Voordelig Online is een Full Service Internetbureau. Wij maken en onderhouden WordPress websites en webshops, schrijven webteksten en regelen uw internet marketing. Maar ook voor domeinnamen, webhosting, grafisch ontwerp, fotografie en video’s kunt u bij ons terecht. Meer informatie? Wij vertellen u graag meer.

Onze klanten aan het woord

 • Voor onze muziekschool One Weakness (NWKNSS) zochten we een geschikte partij om met ons mee te denken over de invulling van een nieuwe website en het ontwerp van een logo om deze vervolgens te ontwikkelen. We zijn in contact gekomen met Slim en Voordelig Online en hebben hiermee de ideale partner gevonden. We kunnen nu terugblikken op een periode met snelle en duidelijke communicatie en een zeer flexibele werkwijze. Ons idee voor het logo is uitstekend vertaald naar een grafisch ontwerp en de website is mean & lean geworden zoals we het bedoeld hadden.

  R. v/d Heijden, One Weakness
  R. v/d Heijden,
 • De website van mijn bedrijf stond al weken in de steigers. Na het ontvangen van een spoedklus heb ik Slim en Voordelig Online benaderd. Gelukkig konden zij het direct overnemen en mijn website afmaken. Binnen één dag was de website klaar. Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat Slim en Voordelig online heeft geleverd! Ze zijn flexibel, snel en perfectionistisch. Daarnaast is het prettig dat ze meedenken.

  D. Michon, Heel Up
  D. Michon,
 • Snel schakelen, mee denken, prettige communicatie en kwaliteit. Dat kenmerkt voor mij Slim en Voordelig Online.nl. Een leuke samenwerking met als resultaat een toegankelijke, sfeervolle en goed vindbare website!

  Y. van Houtum, Bierliefde
  Y. van Houtum,